Green Condom Vegan Condoms 3

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Green condoms zijn een duurzaam, vegan, transparant en gezond alternatief op klassieke condooms. In tegenstelling met andere merken bevatten ze geen schadelijke chemische stoffen en vermelden openlijk de ingrediënten die bij de productie gebruikt worden. Met Green Condom heb je enerzijds nooit meer last van latex-allergie en worden tegelijkertijd de veiligheid en betrouwbaarheid behouden.

Ze voldoen namelijk aan de strengste CE-ISO normen en garanderen bijgevolg veiligheid en betrouwbaarheid. Elk glijmiddel dat geschikt is voor klassieke condooms, kan ook met Green Condoms worden gebruikt.

The Green condom is het ideale product voor apotheken die zowel bekommeren om hun klanten als om onze planeet.

De Green Condom Club is een Zwitsers merk dat er zijn hoofddoel van maakt om chemische stoffen te vermijden die tot schadelijke gevolgen voor ons lichaam kunnen leiden.

Samenstelling

Samenstelling: Rubber Latex, Dimethicone, Hydrated Silica, BHT, Zinc Ethylphenyl Dithiocarbamate, Sulfur, Zinc Oxide, Sodium Polynaphthalene Sulfonate, Potassium Hydroxide, Ceteth-12, Lauric Acid, Laurtrimonium Chloride

De Green Condoms gebruiken een gepatenteerde formule van natuurlijke en duurzaam geoogste rubberlatex van de hoogste kwaliteit. De condooms zijn gemaakt uit natuurlijke latex van hernieuwbare plantage-bomen. Hoewel we onze producten voor mensen met een ernstige latexallergie afraden, hebben mensen met een lichte gevoeligheid voor latex aangegeven dat ze Green Condoms met comfort en zonder enkel probleem kunnen gebruiken.

Indicatie

Vegan condoom.

Gegevens
CNK4355889
FabrikantenKami Basics
MerkenGreen Condom