Ergytransit Flash Caps 30

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van 6 planten en vitamine B2 en B3.

ERGYTRANSIT Flash is een plantencomplex met tamarinde, rabarber, artisjok, marshmallow, pepermunt en duindoorn.

Tamarinde en rabarber bevorderen een goede darmtransit. De formule wordt aangevuld met de toevoeging van vitamine B2 en B3 die bijdragen aan het behoud van gezonde slijmvliezen, evenals glutamine .

ERGYTRANSIT Flash kan ad hoc worden geadviseerd in geval van vertraagde doorvoer, vanwege zijn zachte werking op het slijmvlies.

Gebruik

2 tot 3 capsules per dag, indien nodig, bij voorkeur 's avonds, met een groot glas water (150 ml).

Samenstelling

Ingrediënten: Extracten van tamarinde (Tamarindus indica L.) en pepermunt (Mentha x piperita L.), antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat, plantaardig magnesiumstearaat; marshmallow (Althaea officinalis L.) en rabarber (Rheum palmatum L.) extracten, L-glutamine, artisjok extracten (Cynara scolymus L.) en wegedoorn (Rhamnus frangula L.), vitamine B3 (nicotinamide), vitamine B2 (riboflavine). Capsule: vis gelatine .

Samenstelling Voor 3 capsules
Tamarinde 255 mg
Pepermunt 264 mg
Heemst 129 mg
Rabarber 126 mg
Artisjok 50 mg
Bourdaine 36 mg
L-glutamine 100 mg
Vitamine B2 1,4 mg (100 %*)
Vitamine B3 16 mg (100 %*)

* Voedingsreferentiewaarden

Indicatie

Bevordert de darmtransit.

Contra indicatie

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Product niet geschikt voor langdurig gebruik zonder advies van een specialist (rabarber en duindoorn).

Details
CNK4273892
FabrikantenErgyvet, Laboratoire Nutergia
MerkenNutergia